Bag om opdrættet Straby's


Kontakt


Benny og Maj-britt Straby
Klovtofteparken 34
2630 Taastrup
Mobil: 25 21 97 09 / 26 21 97 09
Mail: kontakt@straby.info

Velkommen til Straby’s opdræt af Hellig Birma
Vi er Maj-britt Straby, som til dagligt arbejder som dagplejer i Høje-Taastrup Kommune. Benny Straby, er udviklingskonsulent i Høje-Taastrup Kommune, og udover det, så driver vi sammen et mindre rengøringsfirma www.goclean.dk. Vi er bosat i Høje-Taastrup kommune, som ligger lige udenfor København.

Vi fik vores første Birma i foråret 2014 efter Maj-britt igennem mange år havde ønsket sig denne dejlige race. Den var da også kun lige flyttet ind, før Benny var totalt solgt, og der gik ikke mange måneder før nummer to flyttede ind.

I første omgang var planen kælekatte, men der gik ikke længe, før vi deltog på den første udstilling, og det gav os endnu mere blod på tanden for også at blive opdrættere.
Mål og værdigrundlag
Vi forsøger at deltage på så mange udstillinger som det er os muligt. For os er det vigtigt, at være sammen med andre der har samme interesse, for derved kan vi drage erfaringer, og dermed også udvikle os som opdrætter.

Som registreret opdrætter, skal man have et stamnavn. Det blev til Straby’s opdræt, som er valgt ud fra vores efternavn.

Vi forventer at få et, højst to kuld om året. For os er det vigtigt, at vi har tiden da der skal være tid til de små totte.

Vi har været så heldig at møde en masse dejlige mennesker, som alle har det til fælles, at de elsker racen Hellig Birma.

Maj-britt og Duchess

Benny med Duchess og Diva


Tilbage